"Duncker & Munnikhuis is een zeer betrouwbaar en uiterst betrokken totaalbedrijf in automatisering!"

Anton van Egmond, directeur Shelter Caravanstalling

 

maandag 09 mei 2016

Gratis upgraden naar Windows 10 kan nog tot 29-07-2016

Heeft u nog systemen met Windows 7 of Windows 8.1 dan heeft u nog tot 29 juli 2016 de tijd om de gratis upgrade naar Windows 10 te downloaden en te installeren (na deze datum zal de upgrade gekocht moeten worden).

 

Windows 10 is ontwikkeld met de gedachte dat het compatibel moet zijn met bestaande hardware, software en randapparatuur. Doordat updates automatisch worden gedownload, blijven functies en beveiliging tijdens de hele ondersteunde levensduur van je apparaat up-to-date.

“In Windows 10 worden de sterke punten van Windows 8 en Windows 7 samengevoegd”

Voor meer informatie m.b.t. Windows 10 verwijs ik u graag naar: https://www.microsoft.com/nl-nl/windows

Windows 7 is volgens Microsoft aan het eind van zijn levensduur. Microsoft is namelijk gestopt met de standaard ondersteuning van het besturingssysteem, en geeft Windows 7 alleen nog maar 'extra' ondersteuning. Microsoft gaat zich nu vooral richten op Windows 8 en Windows 10.

 

Voorlopig is er nog niets aan de hand, want Windows 7 krijgt nog steeds beveiligingsupdates. 'Extra' ondersteuning betekent dat er geen nieuwe functies komen voor het besturingssysteem, maar alleen de nodige. U kunt Windows 7 dus nog de komende jaar blijven gebruiken. De volledige ondersteuning voor Windows 7 stopt op 14 januari 2020. Dan heeft Windows 7 dezelfde status als Windows XP dat nu ook heeft.

Twijfelt u nog aan deze upgrade naar Windows 10 of heeft u behoefte aan assistentie bij het uitvoeren van deze upgrade, dan kunnen wij u hierbij uiteraard van dienst zijn. Het kan raadzaam zijn om een totale back-up van uw systeem te maken alvorens de upgrade uit te voeren.

 

Mocht u vragen hebben dan horen wij die uiteraard graag, belt u dan met 030-2459757 of stuur een e-mail naar info@duncker-munnikhuis.nl

Nieuwsberichten

Klik op een van bovenstaande nieuwsberichten om er meer over te lezen

Onze partners: