"Duncker & Munnikhuis is een zeer betrouwbaar en uiterst betrokken totaalbedrijf in automatisering!"

Anton van Egmond, directeur Shelter Caravanstalling

 

donderdag 04 februari 2016

VoIP telefonie echt iets voor uw organisatie!

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het Internet Protocol. Heel simpel eigenlijk: je belt niet over een standaard telefoonlijn, maar over een internetverbinding.

 

De ‘traditionele’ telefooncentrale wordt hierbij vervangen door een platform in de Cloud, waarop wij uw toestellen aansluiten. Alle telefoon functies zijn op dit platform aanwezig en kunnen naar uw wensen worden geconfigureerd. U heeft dus geen telefooncentrale meer nodig.

 

Doordat VoIP efficiënt gebruik maakt van de beschikbare bandbreedte, zijn de kosten vergeleken met traditionele koperverbindingen een stuk lager. Belkosten tot wel 30% voordeliger nationaal en 70% voordeliger internationaal bellen (in vergelijk KPN tarieven).

 

Verbetering in vrijheid en bereikbaarheid
Op de zaak, kantoor, thuis of onderweg. Met VoIP is de bereikbaarheid van u en uw medewerkers niet meer gebonden aan een vaste plaats of een enkel toestel. Altijd en overal bereikbaar, op hetzelfde telefoonnummer. En dat is wel zo handig.

 

Met VoIP heeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met u mee. Een doorschakeling of belgroep is heel gemakkelijk aan te maken, waardoor je goed bereikbaar bent!

 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een telefoongesprek aan te nemen, dan kan de beller eenvoudig een voicemail inspreken, die als gesproken bericht in uw e-mail binnenkomt.

 

Onze VoIP oplossing kan eventueel ook worden geïntegreerd met uw mobiele telefonie. Zo haalt u nog meer uit telecom. Groot voordeel hiervan kan zijn dat u een vast nummer kan meesturen met het gesprek.

 

Voordelen VoIP:
- Goedkoper dan traditionele aanbieders
- Met VoIP is je organisatie volledig locatie-onafhankelijk
- Huidige telefoonnummers kun je gewoon meenemen
- Flexibel alle diensten zijn per dag te activeren, uit te breiden en op te zeggen
- VoIP is schaalbaar: de telefonie groeit of krimpt met uw bedrijf mee
- Geen investering in een kostbare eigen centrale (of vervanging)
- U betaalt alleen voor wat u gebruikt
- Gratis onderling bellen, ideaal voor thuiswerken
- Tot wel 30% voordeliger nationaal en 70% voordeliger internationaal bellen (in vergelijk KPN tarieven)
- Uitgebreide functionaliteit
- Automatisch doorschakelen naar uw mobiel (niet hoeven nadenken bij het verlaten van het pand)
- Bereikbaar waar en wanneer u dat wenst

 

Onze ervaring
ZZP, klein- of grootzakelijk: wij hebben ervaring met organisaties van allerlei groottes. Wij helpen u strategische beslissingen te nemen. Of het uiteindelijk voornamelijk vanuit kantoor werken, mobiel werken of een combinatie hiervan wordt, wij geven toekomstbestendig advies en zorgen ervoor dat u optimaal rendement haalt uit uw investering. Eenvoud en efficiënt, dat is ons motto.

 

Wat kost het?
U betaalt abonnementskosten voor uw internetverbinding, telefoonnummers, het aantal toestellen dat u gebruikt en de eventuele extra’s.

 

Wij geven u graag advies tijdens een persoonlijk gesprek, om zo alle mogelijkheden met u te bespreken, en een berekening voor u te maken m.b.t. de kosten.

 

Nieuwsberichten

Klik op een van bovenstaande nieuwsberichten om er meer over te lezen

Onze partners: