"Duncker & Munnikhuis is een zeer betrouwbaar en uiterst betrokken totaalbedrijf in automatisering!"

Anton van Egmond, directeur Shelter Caravanstalling

Onze PartnersECINTO TELEMATICA BV,  INSTALLATIE PARTNER VAN DUNCKER & MUNNIKHUIS

Ecinto Telematica BV heeft in de afgelopen 30 jaar bewezen een stabiele en onafhankelijke installatiepartner te zijn voor haar Opdrachtgevers op het gebied van telecommunicatie-, beveiliging- en elektra sector, zo ook voor Duncker & Munnikhuis. Van woonhuizen tot bedrijven tot verzorgingstehuizen. Bij ons staat kwaliteit voorop! In een steeds veranderende vraag en aanbod proberen wij voor elke klant de juiste oplossing te vinden, of dit gaat om (VoIP)telefonie, beveiliging of elektra, wij staan voor u klaar. Door nauw samen te werken met Duncker & Munnikhuis, kunnen wij zorgen dat er maatwerk geleverd wordt. Voor u als klant 1 aanspreekpunt.


 
MT-PROFESSIONAL DEVICES BV,  TELECOM PARTNER VAN DUNCKER & MUNNIKHUIS
MT-PD heeft een innovatieve full service telecommunicatieplatform, 6x redundant uitgevoerd, met een landelijk dekking. Zij investeren zowel in technologie als in mensen, omdat ook zij vindt dat beide elementen vitaal zijn voor een succesvolle mix van betrouwbaarheid, gedegen kennis en een flexibele organisatie. Ook bij MT-PD bent u een relatie met een naam. MT-PD biedt vanuit het haar communicatieplatform een compleet portfolio aan hoogwaardige telecomdiensten op het gebied van VoIP telefonie Vast en mobiel. De diensten zijn modulair opgebouwd , waardoor altijd de best passende oplossing kan worden gerealiseerd. MT-PD levert de diensten rechtstreeks en in goede samenwerking met haar IT partner Duncker & Munnikhuis.
Wij zijn ervan overtuigd dat een langdurige relatie met u als klant en onze partner de sleutel is tot gezamenlijk succes. Voor Duncker & Munnikhuis is een account team samengesteld. Dit betekent: één aanspreekpunt voor de totale dienstverlening op het gebied van telecommunicatie. Uw aanspreekpunt zal Duncker & Munnikhuis zijn, de kennis en now how komt van MT-PD.


 

INTERMIX,  WEB PARTNER VAN DUNCKER & MUNNIKHUIS
Er is online enorm veel winst te behalen, maar toch blijft het succes vaak achterwege, wegens gebrek aan vindbaarheid, conversie en communicatie. Marketing en sales zijn vaak losse eilandjes.
De “Kracht van Synergie” applicatie is ontwikkeld voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten. Een totaalpakket met de juiste componenten, waardoor uw website of webshop een drijfkracht wordt achter nieuwe klanten en omzet. Samen met Duncker & Munnikhuis helpen we vele ondernemers met de "Kracht van Synergie".
Daar waar andere ondernemers langzaam van fase naar fase groeien, maakt de ondernemer met “de kracht van synergie” een sprong in de toekomst en kan direct beginnen met strategisch inzetten van internet. I.p.v. een losse website, beheert u in “de kracht van Synergie” alle onderdelen, die onderling verbonden zijn met elkaar.
Al deze modulen worden als één formule aangeboden en vormen een baandoorbrekend nieuw platform wat inmiddels vele klanten zeer succesvol heeft gemaakt. 


 

TOP-RESULT,  helpt organisaties in hun groei en verandering.
In een regelmatig veranderende markt met steeds hogere klanteneisen, zorgt Top-Result voor een betere performance. Dit door middel van een mix van diensten (Interim-projectmanagement, Sales en Management performance, Business Coaching en Hands on HR support). U kunt de uitgebreide expertise, kennis en ervaring die bij Top-Result aanwezig is inzetten.
Samen bepalen wij een passend stappenplan, die praktisch, realistisch en meetbaar is.
De samenwerking met Duncker & Munnikhuis biedt dan ook de mogelijkheid om in dit stappenplan maatwerk te kunnen leveren.

Website: www.Top-Result.nl

E Mail: Lian@Top-Result.nl

Telefoon: 06-46406853


 

Nieuwsgierig naar één van onze partners? Neem contact op en wij maken graag een afspraak met u.

030 24 59 757 of info@duncker-munnikhuis.nlOnze Partners

  • Ecinto Telematica
  • MT-Professional Devices
  • Intermix

Onze partners: