"De eigenaren zijn betrokken, 'to the point' en toch flexibel. Wij zijn zeer tevreden over de telefonie en complete automatisering die Duncker & Munnikhuis ons heeft geleverd."

Peter van Tilburg, directeur Van Tilburg Zuivel

Telematica

Een goed geïnstalleerd en gecertificeerd telematica netwerk met daarop een naar uw wensen op maat gemaakte telefonie oplossing (traditionele telefonie of VOIP-oplossing). Met een ruime ervaring aan bereikbaarheidsoplossingen in telematica is Duncker & Munnikhuis B.V. uw betrouwbare partner.

Telefonie is volop in beweging. In de mobiele sector maar vooral in de vaste telefonie. Bereikbaarheid en een betrouwbaar telefoonsysteem zijn een pré voor elk bedrijf. Of u nu een telefooninstallatie wilt met 4 toestellen of met 300 toestellen, bij Duncker & Munnikhuis vindt u de passende oplossing. Van vast/mobiel integratie tot het koppelen van verschillende vestigingen.

Duncker & Munnikhuis verzorgt ook al uw aanvragen variërend van analoge telefoonlijnen, ISDN lijnen, VOIP, Siptrunking, ADSL, SDSL en glasvezellijnen. Wij nemen u al het werk en zorgen uit handen.

Voor elke situatie kunnen wij een passende oplossing verzorgen. Neem contact met ons op en laat u adviseren.

030 24 59 757 of info@duncker-munnikhuis.nl

Telematica

  • Internet verbinding
  • Telefonie Vast
  • Telefonie VoIP
  • Telefonie Mobiel

Onze partners: