Nomadesk

Nomadesk - nmd-partnerlogo_resel.

Nomadesk voor het opslaan of delen van bestanden in de 'Cloud'

Voor het opslaan of delen van bestanden in de Cloud gebruiken veel mensen op het werk al de diensten van Dropbox en WeTransfer. Het is gemakkelijk in gebruik en je kan snel bestanden openen en grote bestanden delen. Het is echter de vraag hoe veilig deze diensten zijn en wat gebeurt er met de bedrijfsdata. Voor beide diensten is een unieke zakelijke dienst ontwikkeld: 'Nomadesk' die de voordelen heeft gecombineerd én de veiligheid van uw data met één oplossing wel kan garanderen!

Veilig bestanden openen en delen met Nomadesk
Het opslaan van bestanden in de Cloud heeft een aantal voordelen. Zo kunt u ten eerste de bestanden vanaf ieder willekeurig device zoals computer, smartphone, tablet (online en offline) benaderen. Daarnaast is het mogelijk om uw bestanden intern en extern met anderen veilig te delen. Het delen van bestanden is erg handig als u met anderen aan hetzelfde bestand werkt of als u bestanden met collega’s of personen buiten uw organisatie wilt delen. Nomadesk is de oplossing om veilig met uw data om te gaan en op een gebruiksvriendelijke manier met bestanden te werken en (extern) te delen.

Nomadesk - Nomadesk.


Veiligheid net Nomadesk

Uw bestanden zijn belangrijk voor u en kunnen vertrouwelijk zijn. Met Nomadesk filesharing bent u zeker dat niemand toegang krijgt tot uw kritieke bestanden, tenzij u hen rechten toekent. Nomadesk voorziet in een dubbele beveiliging door uw bestanden op uw computer te coderen en ze bovendien over een beveiligde SSL-verbinding op uw Cloud storage te plaatsen. De documenten zijn enkel toegankelijk wanneer u inlogt via het Nomadesk dashboard, waarna uw cloud opslag toegankelijk wordt zoals een lokale harde schijf. U maakt gemakkelijk nieuwe schijven aan en geeft zelf rechten toe. Nomadesk heeft als extra beveiliging TheftGuard™. Ieder Nomadesk dashboard heeft een uniek serienummer, waardoor u de toegang kunt traceren. Indien uw computer verloren raakt of gestolen wordt, kunt u op afstand de bestanden op die computer 'vernietigen' zodra iemand ze probeert te openen. Deze tracking stelt u zelfs in staat uw verloren mobiel toestel te lokaliseren via Google Maps.

In het kort de 3 voordelen van Nomadesk:
1. Beveiligde en ongelimiteerde Cloud opslag op basis van fair-use;
2. Altijd, overal en vanaf ieder device toegang tot uw bestanden;
3. Uitgebreide mogelijkheden om bestanden veilig en intern/extern te delen.

De unieke eigenschappen van Nomadesk:
1. Data is off-line beschikbaar en traceerbaar met remote wipe (Theftguard)
2. Automatische back-up naar een beveiligd Nederlands Datacenter in Amsterdam.
3. Synchronisatie naar al jouw andere devices (volgens delta-block sync.)
4. Al je files worden beschikbaar gemaakt voor smartphone, tablet (zowel Apple, Android, Windows als Blackberry)
5. Delen: nodig anderen uit op je map en werk samen aan documenten, deel files en zelfs volledige folders.

Vanzelfsprekend kan Duncker en Munnikhuis deze complete dienst aan u leveren. Ook kunnen wij u helpen bij de configuratie en eventuele Support. Wilt u meer weten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Tel. 030-249757.

Pagina's

Zoek resultaat van "Nomadesk" binnen Pagina's

Onze partners: Nomadesk - partner-1.Nomadesk - microsoft-partner(3).Nomadesk - exact_certified(2).Nomadesk - naamloos-2.Nomadesk - silver-partner.Nomadesk - logo_150x150_trans.Nomadesk - Nomadesk-logo(2).